ВИДЕО: Ас на Валенсия заплака, когато го попитаха за изпадане от Ла Лига


ВИДЕО: Ас на Валенсия заплака, когато го попитаха за изпадане от Ла Лига
Снимка: Getty Images/Guliver

937 0

В 25-ия кръг на Ла Лига Хетафе победи с 3:0 Валенсия и усложни ситуацията при "прилепите". След 25 кръга на първенството те се намират на 6 точки от зоната на изпадащите. Тимът на Хави Грасия заема 13-ата поиция в класирането със спечелени само 27 точки. Това е най-лошият резултат на клуба от сезон 1985/86 насам. Тогава "прилепите" имаха 23 спечелени точки след 25 кръга и в края за първи и единствен път в своята история изпаднаха в Сегунда дивисион.

След поражението от Хетафе Габриел Паулища дойде във флаш зоната, за да разговаря с журналистите. Един от тях зададе болезнения въпрос за евентуалното изпадане на Валенсия в края на сезона. Защитникът отговори на въпроса със сълзи на очи.

"Да играеш за голям клуб като Валенсия е болно... Но ние трябва да продължим напред. Ще оправим ситуацията и ще изведем отбора там, където заслужава да бъде", заяви Паулища твърдо. През пролетта на 2019 г. друг голям испански клуб бе пред изпадане - Виляреал. Тогава негов лидер бе уловен да плаче по този повод (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички