Ернесто Валверде сравни "Ел Класико" с обикновено гостуване


Ернесто Валверде сравни "Ел Класико" с обикновено гостуване
Снимка: Getty Images/Guliver

2623 0

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде даде пресконференция преди утрешния сблъсък на „каталунците“ срещу Реал Сосиедад. 55-годишният специалист смята да се фокусира първо върху утрешната среща, тъй като според него гостуванията на баския тим са също толкова трудни, колкото са мачовете срещу вечния съперник Реал Мадрид.

“Това винаги е една от най-трудните визити за отбора. Последните два пъти спечелихме мачовете си там, но преди това години наред ги губехме. Ако към това добавим сегашното състояние на Реал Сосиедад, който практикува добър футбол с големи играчи, и имаме предвид последния ни сблъсък на ”Камп Ноу”, ще бъде тежък двубой. Това е отбор, който очевидно има изграден план.

Ще мислим за Ел Класико от неделя нататък. Първо трябва да мине утрешния мач. Не искам да се разконцентрираме от това, което ни предстои утре. Трите точки срещу Реал Сосиедад имат същата стойност като тези срещу Реал Мадрид" каза Ернесто Валверде.

Двубоят между Реал Сосиедад и Барселона е утре от 17часа. "Каталунците" са лидери в подреждането с 34 точки, докато "баските" са на 4-тата позиция с 27 пункта. А ето кой бивш играч на Барселона може да се върне в клуба през зимата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички