След като го надви на терена, Барселона може да победи Интер и за подписа на важен играч


След като го надви на терена, Барселона може да победи Интер и за подписа на важен играч
Снимка: Getty Images/Guliver

2595 0

Няколко дни след като елиминира Интер от Шампионската лига, Барселона е на път да нанесе нов тежък удар по „нерадзурите“. „Каталунците“ искат да отмъкнат Лаутаро Мартинес от тима на Антонио Конте. Аржентинецът е един от топ играчите в тима от началото на сезона и е от ключово значение за първата позиция на Интер в Серия А.

Определено добрата форма на младия нападател е впечатлила Барса и те искат да го привлекат в редиците си за заместник на Луис Суарес. „Блауграна“ са готови да активират освобождаващата клауза на Лаутаро Мартинес, която е на стойност 111 милиона евро. От Интер обаче нямат никакво намерение да се разделят с нападателя, като спортният директор Джузепе Марота казва, че смята аржентинеца за един от хората, около които ще бъде изграден новия облик на „нерадзурите“.

Във вторник вечер Лаутаро Мартинес бе в основата на единственото попадение на Интер срещу Барселона, след като подаде на Ромелу Лукаку за изравнителния гол. През този сезон 22-годишният аржентинец има 8 гола и 3 асистенции в 15 мача в Серия А. А ето как Интер смятат да задържат Мартинес в състава си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички