Неймар отново смени плочата: Ще съди Барса и ще търси над 3,5 млн. евро от клуба


Неймар отново смени плочата: Ще съди Барса и ще търси над 3,5 млн. евро от клуба
Снимка: Guliver/GettyImages

2180 0

Бразилската суперзвезда на световния футбол Неймар отново смени вижданията си по случая с исканите от него малко над 3,5 милиона евро от бившия му клуб Барселона. Авторитетното издание "Marca" докладва, че атакуващият футболист отново ще потърси сумата по съдебен път.

Припомняме, че каталунският клуб не изплати на 27-годишния футболист 3,5 милиона евро, които бяха заложени в контракта между двете страни под формата на "бонус лоялност". На "Камп Ноу" отказаха да дадат споменатата сума на Неймар, когато той премина във френския шампион ПСЖ.

Цяло лято усилено се спекулираше със завръщане на бразилския национал в Барселона. Той дори правеше всичко възможно да убеди настоящия си клуб сделката да се осъществи, използвайки недотам коректни прийоми. В резултат на това Неймар твърдеше, че ще спре исканията си към каталунците.

Сега обаче излиза информация, според която той, все пак, ще потърси смятаното за дължимо от Барселона, след като трансферът не се осъществи. Делото срещу "блаугранас" ще продължи, а това едва ли ще се хареса на техните привърженици, които тъкмо бяха започнали да забравят начина, по който Ней се раздели с клуба преди време.

Освен споменатите 3,5 милиона евро за лоялност, бразилецът ще търси още 100 000 евро от друг бонус, който е бил заложен в договора му. А как и защо изведнъж Неймар отново стана щастлив при парижани - вижте подробности в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички