Роналдиньо: Меси не е най-добрият за всички времена


Роналдиньо: Меси не е най-добрият за всички времена
Снимка: Getty Images/Guliver

5689 0

Бившият футболист на Барселона Роналдиньо смята, че настоящият носител на Златната топка и 6-кратен победител в надпреварата Лионел Меси не е най-добрият футболист за всички времена. Двамата бяха съотборници в тима на „каталунците“ преди 15-тина години.

Аржентинецът спечели 6-тата си Златна топка в началото на месеца. Въпреки това Роналдиньо не смята, че рекордният брой отличия в тази категория правят Лионел Меси най-добрият футболист в историята, а по-скоро най-добрият в тази епоха. „Радвам се, че Меси спечели Златната топка. Бяхме приятели, докато двамата играехме в Барселона. Но не обичам да сравнявам футболисти и ми е малко трудно да кажа, че той е най-добрият за всички времена“ каза Роналдиньо, който също спечели Златната топка през 2005-та година.

Бившият футболист на ПСЖ, Барса и Милан посочи двама негови сънародници и още една легенда като най-добрите в историята. „Много ми е трудно избера най-добрият за всички времена. Марадона, Пеле, Роналдо...всички бяха страхотни играчи“ допълни Роналдиньо. А ето в коя класация вече Меси безспорно е на първо място.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички