Бартомеу: Валверде може и сам да си тръгне


Бартомеу: Валверде може и сам да си тръгне
Снимка: Getty Images/Guliver

1150 0

Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу коментира бъдещето на наставника на тима Ернесто Валверде. Според президента съществува вариант, при който настоящият треньор да си тръгне сам след края на кампанията, вместо да бъде уволняван. Договорът на Валверде изтича през лятото на 2020-та година и за момента не са водени преговори за неговото подновяване.

“През пролетта Валверде ще има възможност да реши дали иска да остане. Може да прецени, че тези три сезона при нас са били достатъчни за него”, заяви Бартомеу в интервю за Радио Каталуния.

Наскоро спортният директор на Барселона Ерик Абидал също намекна, че Валверде може да напусне в края на сезона. “Не знам дали това в момента е последният сезон на Валверде в Барса, защото той ще реши. Единствено мога да кажа, че наскоро говорихме с него по темата. Той ще реши, когато му дойде времето“ сподели бившия френски национал.

Ернесто Валверде стана шампион на Испания с Барселона два пъти през последните два сезона. През настоящата кампания „каталунците“ са първи в Ла Лига с равни точки с втория Реал Мадрид. А ето кой е спряган за следващия треньор на Барселона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички