Единсон Кавани призна, че е бил близо до това да премине от ПСЖ в Атлетико Мадрид


Единсон Кавани призна, че е бил близо до това да премине от ПСЖ в Атлетико Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1627 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед - Единсон Кавани потвърди, че му е бил отказан трансфер в Испания по-рано, в отбора на Атлетико Мадрид, докато е бил все още със състава на ПСЖ.

35-годишният футболист заяви, че е можел да се премести в Испания по-рано през 2020 година, когато Атлетико Мадрид се е интересувал от неговия подпис.

"Да, това е истина. Можех да се озова в Испания доста по-рано през 2020-а, но Атлетико не успя да постигне споразумение с ПСЖ, който беше моят отбор по онова време. Това обаче вече е зад мен и не го мисля, важното е, че вече съм тук и съм щастлив в Испания", сподели уругваецът пред "Le10 Sport".

Кавани, в крайна сметка, се присъедини към Манчестър Юнайтед през лятото на 2020 г., след като договорът му на "Парк де Пренс" изтече. По време на престоя си на "Олд Трафорд" уругваецът се бореше с доста травми, но все пак отбеляза 19 гола в 59 мача, като същевременно направи и седем асистенции.

Сега той се подвизава за Валенсия. Уругвайският национал дебютира за тима на Дженаро Гатузо в събота при победата с 3:0 над Селта. Въпреки че бившият нападател на "дяволите" не отбеляза или асистира, той изглеждаше в добра форма при дебюта си на "Местая"

ВИЖТЕ ОЩЕ: Луис Енрике разкри защо не е повикал Ансу Фати в групата на Испания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички