Провалилият се в Реал Мадрид Ройстън Дренте: Не бях готов да стана професионалист, мислех само за жени


Провалилият се в Реал Мадрид Ройстън Дренте: Не бях готов да стана професионалист, мислех само за жени
Снимка: Getty Images

7832 0

През 2007 година галактическият Реал Мадрид се сдоби с още един талант. Флорентино Перес успя да привлече младия нидерландец Ройстън Дренте от Фейенорд, а мнозина вярваха, че той ще се превърне в следващата голяма звезда на "лос бланкос".

Едва на 20-годишна възраст Дренте пристигна на "Сантиаго Бернабеу", а очакванията към него бяха големи. Съвсем наскоро обаче нидерландецът призна за своята грешка, заявявайки, че не е бил готов да стане професионалист.

"Истината е, че не бях готов за голямата сцена, не бях готов да стана професионалист. Бях млад, едва на 20 години - мислех само за жени, пари и влияението, което имах. Мислех се за Господ. Сега като върна лентата назад определено това не ми помогна да успея. Всеки ден научавам по нещо ново, но за съжаление не мога да върна времето назад", категоричен бе Дренте пред "Gazzetta.it".

Нидерландецът остана в Реал Мадрид от 2007 до 2010 година. За този период той записа 65 мача във всички турнири, в които отбеляза едва 4 попадения и 5 асистенции. 

След това крилото се подвизава в различни отбори в Европа като Евертън, Рединг, Спарта Ротердам и други. В момента Дренте е на 35 и играе в отбора по минифутбол - Расинг Мерида в испанското местно първенство.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какъв рекорд може да подобри Карло Анчелоти съвсем скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички