Симеоне за дербито с Реал: Когато съдията свирне, започва съвсем нов филм


Симеоне за дербито с Реал: Когато съдията свирне, започва съвсем нов филм
Снимка: Getty Images

1722 0

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне говори на пресконференция преди столичното дерби между "дюшекчиите" и Реал. Специалистът не скри мнението си, че отборът му, който загуби от Байер Леверкузен в Шампионската лига, не се намира в най-доброто си състояние.

"Би ми се искало да влизаме в това дерби след победа, но не се получи. Ако гледаме нещата от положителната им страна, можем да кажем, че тази загуби събужда нещо – напрежение", подчерта аржентинецът.

"Важно е в големите мачове и дербита да влезеш с голяма увереност. Но когато започне самият мач, е съвсем различна история. Дори когато всичко е наред, когато съдията свирне, започва съвсем нов филм. Точно затова футболът е толкова непредвидим и красив", призна той.

"Мората и Жоао играят много добре, Гризман също. Последните 30 минути, в които играе ни дава ред, авторитет, нови решения за атаката. За момента се организираме така", призна Симеоне и не скри, че доскоро контузеният Ян Облак ще се завърне под рамката на вратата.

"Съперникът е страхотен отбор. Ще се изправим срещу голям тим с футболисти като Бензема, Модрич, както и цяло поколение от млади. Ще се опитаме да изиграем мача, както искаме и да им поставим трудности", завърши треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички