Еден Азар и Каземиро от Реал Мадрид са с коронавирус


Еден Азар и Каземиро от Реал Мадрид са с коронавирус
Снимка: Getty Images/Gulliver

1434 0

Неприятни за клуба новини оповести Реал Мадрид чрез официалния си сайт. Две от най-големите звезди на "кралския клуб" са с положителни тестове за коронавирус. Става въпрос за Еден Азар и Каземиро. Ето какво написаха от Реал:

"Реал Мадрид оповестява, че нашите играчи Каземиро и Еден Азар са дали положителни проби на тестовете за коронавирус, които бяха направени вчера - петък, сутринта.

Всички останали футболисти, както и треньорският щаб на тима и всички служители на клуба, които работят директно с тях, са дали отрицателни проби на същите тези тестове от вчера. Потвърждава се отново - всички, освен Каземиро и Еден Азар, са дали отрицателни тестове за коронавирус".

Новината в Реал идва точно преди паузата за двубоите на националните отбори, така че двамата ключови футболисти за Зинедин Зидан ще пропуснат максимално ограничен брой двубои. Те няма да са налични за гостуването на Валенсия утре, 8 ноември. Следващият мач за тима е на 21 ноември - гостуване на Виляреал. 

Преди по-малко от седмица Едер Милитао също даде положителна проба за коронавирус. А Барселона и Реал Мадрид влизат в битка за сина на Лилиан Тюрам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички