В Реал Мадрид вярват, че през 2022 г. ще подпишат с Холанд


В Реал Мадрид вярват, че през 2022 г. ще подпишат с Холанд
Снимка: Getty Images/Guliver

1454 0

Реал Мадрид беше единственият европейски топ отбор, който през лятото не се подсили с нито едно ново попълнения. Плановете им за следващите две години обаче са доста грандиозни. Една от големите им цели за 2021 година е Килиан Мбапе, а за 2022 година Ерлинг Холанд.

"Белия балет" наблюдава състоянието на норвежкия нападател от известно време и е убеден, че той е атакуващият играч, от който се нуждаят, за да се подсилят.

Въпреки конкуренцията на други големи европейски клубове, които също се интересуват от норвежкия нападател, Реал Мадрид и AS са установили, че слуховете за клаузата за освобождаване от 75 милиона всъщност не съществува.

Това, което съществува, е „джентълменско споразумение“ между играча, представителя Мино Райола и Борусия Дортмунд, което ще позволи на играча да напусне през 2022 г., ако желае, без в момента да има фиксирана цена. Мадридчани вярват, че добрите отношения с Борусия ще помогнат да се споразумеят за евентуална сделка. А какво се случва с новия договор на капитана на Реал Мадрид Серхио Рамос - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички