Карвахал близо до нов договор, може да прекара 22 години в Реал Мадрид


Карвахал близо до нов договор, може да прекара 22 години в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1161 0

Дани Карвахал и Реал Мадрид са близо до постигане на споразумение за удължаване на договора на десния бек до 30 юни 2024 г. Това е двугодишно удължаване на текущия му контракт, като се очаква в най-скоро договорката да бъде обявена и официално.

Карвахал мина през младежката академия на Реал Мадрид, след като се присъедини на 10-годишна възраст. Никой не се съмнява в неговата лоялност и тази нова сделка ще го задържи на "Бернабеу" до 32 г., което означава, че може да прекара 22 години в клуба. Карвахал представлява ценностите на Реал Мадрид и феновете се идентифицират с него.

Десният бек бе в стартовия състав през последните седем сезона, предпочетен пред всеки съотборник, с когото клубът е подписал, за да се състезава с него. Карло Анчелоти, Рафа Бенитес, Зинедин Зидан и Сантяго Солари се довериха на Карвахал. Играчът, който в момента се конкурира с Карвахал, е Алваро Одриозола, който напусна клуба под наем в трансферния прозорец през януари 2020 г., докато търсеше минути в Байерн Мюнхен. Сега случаят е, че и Карвахал, и Одриозола са контузени, докато третият избор на Зидан в Начо Фернандес също се справя с травма. В крайна сметка Лукас Васкес трябваше да заеме тази позиция. А какво се случва с новия договор на капитана на Реал Мадрид Серхио Рамос - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички