Рамос и Перес са в постоянна връзка за новия договор на бранителя


Рамос и Перес са в постоянна връзка за новия договор на бранителя
Снимка: Getty Images/Guliver

1541 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос се радва на доста добри отношения с президента на клуба Флорентино Перес. Двамата общуват много често и напълно открито, без заобиколки.

Те знаят, че когато говорят, го правят, следвайки най-добрия интерес на клуба, дори когато не са в пълно съгласие, пише Marca. Един от най-належащите въпроси, които трябваше да обсъждат в последно време, беше подновяването на договора на Рамос с клуба. Нито един от двамата не е доволен, че темата редовно излиза в медиите.

Тъй като договорът му трябва да изтече на 30 юни, върху клуба се засилва натиск да се постигне споразумение с капитана. Рамос и Флорентино се радват на връзка, която надхвърля нормалната динамика играч-президент. Те имат приятелство и могат да говорят помежду си като такива, което означава, че са способни да говорят за договорната ситуация без участието на никой друг.

Те работят в тясно сътрудничество от лятото на 2005 г. и знаят точно какво искат и очакват един от друг. Между двамата има пълно доверие, и двамата искат най-доброто за Реал Мадрид и това сочи към намерено споразумение за Рамос да удължи престоя си.

Наскоро Рамос удиви всички, след като показа по-добри показатели от Лионел Меси по отбелязани голове и в същото време по-малко получени картони от аржентинеца (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички