Манчестър Юнайтед се разделя с Погба за доста ниска сума, отново намесват Реал Мадрид


Манчестър Юнайтед се разделя с Погба за доста ниска сума, отново намесват Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

1294 0

Последното поражение на Манчестър Юнайтед срещу Истанбул Башакшехир в Шампионска лига постави няколко играчи под светлините на прожекторите. Сред тези играчи е Пол Погба, чиито изпълнения за "червените дяволи" бяха доста под нивото му.

Според престижното списание FourFourTwo от Юнайтед възнамеряват да пусне френския халф на пазара през 2021 година. От "Олд Трафорд" наскоро удължиха договора на Погба до 2022 г., но това се разбираше като формалност за Юнайтед, така че клубът ще бъде в добра позиция да го продаде през 2021 г.

Погба отдавна е желание на треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан, въпреки че финансовият аспект винаги е бил пречка на усилията му да бъде подписан. Но фактът е, че подписването на Погба ще бъде много по-евтина операция за Мадрид, може би дори по-евтина от тази на звездата от Рен Едуардо Камавинга. И с това връзките между Погба и испанските гиганти отново се появиха отново.

"Погба иска да се постави под командването на Зинедин Зидан от следващия сезон и е успял да накара Манчестър Юнайтед да намали цената си до 60 милиона евро", твърди Calciomercato. Въпреки че италианският вестник може да няма директни връзки с Юнайтед, той ги има с италианския агент на играча Мино Райола. Другият голям въпрос около Юнайтед е дали Солскяер ще бъде заменен - ето подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички