Вместо Ел Класико: Флорентино Перес присъства на живо на друг мач (СНИМКА)


Вместо Ел Класико: Флорентино Перес присъства на живо на друг мач (СНИМКА)
Снимка: Guliver/GettyImages

1534 0

Реал Мадрид влезе в серия от три поредни загуби срещу кръвния враг Барселона. На всичкото отгоре те се състояха само в рамките на три месеца и всяка от тях е в различен турнир.

Чрез първата директно бе загубен трофей - финалът за Суперкупата на Испания (1:3). Чрез втория каталунците взеха аванс с 1:0 преди реванша на "Камп Ноу" в полуфиналите за Купата на Краля, а чрез най-скорошния им дуел Шави и компания дръпнаха с 12 точки на върха.

Със сигурност това никак не е допаднало както на привържениците на "кралския клуб", така и на президента Флорентино Перес. 76-годишният бизнесмен обаче бе сред големите липси на "Камп Ноу", тъй като не наблюдава срещата на живо.

Любопитното е, че той е предпочел друг мач, на който да присъства, пред голямото дерби във футбола. Перес останал в столицата Мадрид, за да наблюдава баскетболния отбор на Реал срещу Саски Баскония в първенството. За негово нещастие - баскетболният тим също загуби - с 88:95.

След срещата във футбола наставникът Карло Анчелоти очаквано не бе особено доволен. Анчелоти призна и че има съмнения за момент от двубоя Барселона - Реал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички