Случва ли се? Играч на Барса приветства Лео Меси обратно в Барселона


Случва ли се? Играч на Барса приветства Лео Меси обратно в Барселона
Снимка: GettyImages

2871 0

Звездата на Барселона - Серхи Роберто, изрази вълнението си от потенциалното завръщане на бившия си съотборник и легенда на каталунците - Лео Меси, на "Камп Ноу".

Меси за първи път в професионалната си кариера смени клубната си принадлежност през 2021-ва година. След редица премеждия с ръководството на "лос кулес" и финансовата криза в клуба, легендарният аржентинец бе принуден да премине в ПСЖ.

Там обаче голмайсторът се срещна с действителността и въпреки че се представя на познатото страхотно ниво, тимът все още не съумява да постигне нещо значимо на европейската сцена. Парижани отпаднаха за пореден път от Шампионска лига след 2 загуби от Байерн Мюнхен.

Много от феновете на ПСЖ обвиниха именно Меси за цялостното представяне на отбора, като той дори получи солидна доза освирквания и подканвания да напусне френския гранд.

"С отворени обятия съм, та кой не би очаквал Меси да се завърне? В крайна сметка, не искаме да говорим много, защото той, президентът, треньорът или който и да е, трябва да решат. Ако става въпрос за играчите обаче, го очакваме", коментира Роберто, цитиран от "Mundo Deportivo".

Изказването на испанеца бе по повод последните гръмки информации относно бъдещето на Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички