Неочакваното "намигване" на Педри за потенциалното завръщане на Меси в Барселона


Неочакваното "намигване" на Педри за потенциалното завръщане на Меси в Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

2933 0

На фона на слуховете за завръщането на Лионел Меси на "Камп Ноу", Педри изпрати неочаквано намигване към седемкратния носител на Златната топка в социалните мрежи.

Лео Меси е приоритетна цел на Барселона през следващия трансферен прозорец. Завръщането на най-добрия играч в историята е желанието на ръководството на Барса и феновете.

Поредното "намигване" за завръщането на Меси в Барселона

Въпреки че клубът казва, че се прави всичко възможно, за да позволи на Меси да се наслади на втори престой в Барселона, операцията остава сложна поради икономическата ситуация на клуба. На "Камп Ноу" работят за решаване на финансовия феърплей и освобождаване на място за Аржентинец.

В разгара на преговорите за евентуално завръщане на играча, Педри се възползва от възможността да изпрати "намигване" към Лео Меси в социалните си мрежи. Той беше един от най-добрите съотборници на аржентинеца през последната му година в Барса и те може да се сработят толкова добре отново през следващия сезон.

Халфът на Барса отговори в "TheResidncy", приложение за чат с играчи, на въпроса с коя футболна легенда би искал да играе. Педри, който винаги е признавал аржентинеца за най-добрия за всички времена, отговори, че "вече е играл с най-добрите в историята" в ново намигване към завръщането на Лео Меси в Барса. По-рано излезе информация, че звездата на Ливърпул Роберто Фирмино сам се е предложил на Барселона, но е бил отхвърлен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички