Двама от най-големите таланти в Реал ще играят за втория отбор


Двама от най-големите таланти в Реал ще играят за втория отбор
Снимка: Getty Images/Gulliver

3646 0

Реал Мадрид изпраща Родриго и Такефуса Кубо да тренират с втория отбор за първи път днес. Двамата се очаква да бъдат оставени извън състава, с който Зинедин Зидан ще отпътува за Австрия, където "кралския клуб" ще срещне Ред Бул Залцбург.

Планът за развитие изглежда ясен. С Родриго ще се процедира, както бе направено с Винисиус Жуниор. Ще тренира с първия отбор, но ще играе за Реал Мадрид Кастиля (втория отбор) под ръководството на клубната легенда Раул, докато Зизу не реши, че бразилецът е готов. Ситуацията с Кубо е по-различна. Въпреки отличните впечатления, които японецът остави в контролите, той няма място в първия тим и ще трябва да изчака да се освободи място, защото в момента Родриго зае последната квота за играч извън европейския съюз (до този момент то бе заето от Федерико Валверде, който обаче получи испански паспорт). 

Сезонът за Реал Мадрид започва след 10 дена - на 17.08 (събота) с двубой срещу коварния състав на Селта. Дотогава обаче Зидан има много работа за вършене, като ключовото решение, което му предстои, е относно новото попълнение в халфовата линия на "белите". Един от кандидатите - Дони ван де Бек има впечатляващи показатели, които надминават комбинираните такива на цялата полузащита на Реал. Вижте повече в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички