Треньорът на Аякс: Бъдещето на Ван де Бек е неясно


Треньорът на Аякс: Бъдещето на Ван де Бек е неясно
Снимка: Getty Images/Guliver

2260 0

Треньорът на Аякс - Ерик тен Хаг, засили спекулациите около настоящия играч на холандския шампион - Дони ван де Бек, определяйки бъдещето му като неясно. Припомняме, че играчът е желан от Реал Мадрид, които категорично ще се насочат към него при неуспех с Пол Погба.

"Има много слухове, но нищо не е ясно. Дони игра днес и в момента е ангажиран с Аякс. Искаме да бъде с нас за мачовете от Шампионска лига, защото ни прави по-добри. Не знам дали ще остане, но се надявам да го направи за дълго време. Най-вече да остане този сезон, защото това би значело, че ще имаме много добър полузащитник" - заяви Ерик тен Хаг.

Треньорът на Аякс визира най-вече сблъсъците с ПАОК от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Вчера двата тима завършиха наравно - 2:2 на гръцка земя. Реваншът е след седмица на холандска земя, а безспорно всички в холандския шампион се надяват да могат да разчитат на Дони ван де Бек и за реванша, който може да им осигури участие на плейофа за влизане в групите на ШЛ. А кой бивш играч на Аякс попадна в най-скъпия състав в света на футбола - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички