Играч на Барса с "намек" към Реал: Тук не зарязваме вътрешните трофеи, заради ШЛ


Играч на Барса с "намек" към Реал: Тук не зарязваме вътрешните трофеи, заради ШЛ
Снимка: Getty Images/Guliver

4456 0

Играчът на Барселона - Жерар Пике, сподели мнението си, относно липсата на трофей от Шампионска лига. Припомняме, че каталунците, за последно, спечелиха Купата с големите уши през 2015 г., но за сметка на това, във вътрешното първенство, както и за купата на страната се справят повече от убедително.

"Съгласен съм, че са недооценени (титлата и купата на страната). Уникално постижение е да спечелиш 8 от 11 (Ла Лига). Можем да се съсредоточим върху ШЛ и да захвърлим вътрешните състезания, но не играем руска рулетка. Тук правим нещата както трябва, като полагаме основите с първенството и влизаме във финалната част от сезона силни" - коментира Пике.

Веднага след тези му думи, се появиха слухове, че той отправя индиректна атака към кръвния враг - Реал Мадрид. Припомняме, че "кралския клуб" спечели трофея от ШЛ в три поредни години (2016,2017,2018), което е прецедент. За сметка на това обаче, "белия балет" се представя много под нивото си за купата на страната, както и в по-голяма степен - за първенството. А кои три звезди извади Зидан от състава си, въпреки проблемите с контузии - вижте повече в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички