Доказателствата, че Зидан контролира напълно трансферите в Реал


Доказателствата, че Зидан контролира напълно трансферите в Реал
Снимка: Guliver/GettyImages

8410 0

Едно от условията, които Зинедин Зидан постави пред президента на Реал Мадрид - Флорентино Перез, за да се завърне начело на клуба, бе той да контролира изцяло трансферните дейности в "белия балет". Очевидно това е било изпълнено, а сега най-ясно се вижда потвърждението.

От една страна, "кралския клуб" продължава да опитва и настоява за привличането на Пол Погба от Манчестър Юнайтед. Причината за това е изцяло сънародника на Погба, който е начело в Реал. Ако зависеше от Перез обаче, ексцентричният полузащитник отдавна би бил отписан.

Другият фактор - ненужните играчи. Гарет Бейл, Хамес Родригес и Мариано Диаз не попадат в сметките на Зидан за новия сезон и няма да се разчита на тях. Президентът на Реал - Флорентино Перез, харесва и Бейл, и Хамес, като това важи в по-голяма степен за уелсеца. Всеизвестни обаче са лошите отношения между треньора и двамата играчи, което ще изиграе решаваща роля за тяхното бъдеще далеч от "Сантиаго Бернабеу".

В Реал Мадрид вярват, че Зинедин Зидан е правилният човек, който да възроди отбора след кошмарния изминал сезон. Идеята му е да го направи чрез комбинация от опит и талант. Днес излезе информация, според която френският специалист ще промени цялата схема на тима, за да внедри новата суперзвезда Еден Азар, който до този момент не впечатлява. Четете повече в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички