"Добра сделка"! Директор в Барса потвърди възможността за привличане на звезда от Атлетико Мадрид


"Добра сделка"! Директор в Барса потвърди възможността за привличане на звезда от Атлетико Мадрид
Снимка: Getty Images

1685 0

Футболният директор на Барселона - Матеу Алемани, потвърди, че каталунците са договорили опция за откупуване на звездата на Атлетико Мадрид - Яник Караско, при преговорите за трансфера на Мемфис Депай.

От него става ясно, че евентуално преминаване на белгиеца на "Камп Ноу" не е задължително, но стои на масата. Тимът, воден от Шави вече официално се раздели с нидерландския национал, който облече фланелката на "дюшекчиите" за символичната сума от 4 млн. евро с бонусите.

"Сделката с Мемфис беше добра. Шави вече заяви, че е щастлив от отбора. Оставаме спокойни, що се отнася до пазара. Идеята е да останем така, както сме. Опцията, която имаме с Караско е добра и е част от цената на трансфера", коментира Алемани, цитиран от "Marca".

Караско е един от предпочитаните футболисти за треньора на Атлетико Диего Симеоне. Към момента през сезона той взе участие в 16 мача, в които обаче реализира едва 1 попадение. Договорът му с клуба изтича в края на сезона, а пред Барса стои вариантът да го закупи за сумата от 20 млн. евро.

Ето с коя легенда Симеоне сравни новото си попълнение Депай

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички