Джуд Белингам ще помага на Реал Мадрид и извън терена, урежда трансфера на Холанд?


Джуд Белингам ще помага на Реал Мадрид и извън терена, урежда трансфера на Холанд?
Снимка: Getty Images

4382 0

Реал Мадрид все още търси подобаващия наследник на Карим Бензема, който да действа като централен нападател. Звездата на тима Джуд Белингам се очертава като изненадващ кандидат, който да помогне на своя отбор да привлече така желания футболист, а именно - Ерлинг Холанд.

Белингам ще помага и извън терена

Според медиите в Испания, Реал Мадрид вече не желае Килиан Мбапе след продължително преследване на французина. Вместо това, "лос бланкос" вече искат да привлекат машината за голове на Манчестър Сити Ерлинг Холанд като своя нов №9.

Присъствието на Джуд Белингам на "Сантяго Бернабеу" може да помогне на Реал Мадрид в похода им за Холанд. Двамата бяха съотборници за няколко сезона в Борусия Дортмунд и поддържат добрите си отношения. Флорентино Перес и компания ще се надяват английският национал да им помогне за норвежеца.

Ерлинг Холанд продължава да бележи, след като вече има 17 гола този сезон. За мнозина не е изненада, че Реал се интересува от подписа на 23-годишния футболист въпреки високата цена, която присъства в откупната му клауза.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Странното правило на Реал Мадрид, което го отличава от останалите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички