Фенове на Реал Мадрид посочиха причината за неуспехите на отбора и какво трябва се промени


Фенове на Реал Мадрид посочиха причината за неуспехите на отбора и какво трябва се промени
Снимка: Getty Images/Gulliver

1239 0

Изминаха само няколко дни, откакто Реал Мадрид загуби от Шахтьор Донецк, като случилоте си доведе до интересни отговори на привържениците на "Лос Бланкос".

Ясно е, че следващите им три мача ще бъдат жизненоважни, тъй като Реал Мадрид пътува до Севиля, преди да приеме Борусия Монхенгладбах и Атлетико Мадрид. Поражението срещу Шахтьор накара някои да се запитат дали "белия балет" може да достигне до финала в Шампионска лига, но 57 процента от участвалите в анкетата нa Marca вярват, че ще го направят.

Общо 29 процента вярват, че на Реал Мадрид липсва интензивност и желание, докато 20 процента смятат, че твърдението на Зинедин Зидан е вярно, че на отбора липсват цели. 17 процента обаче не са съгласни със стартовия състав и промените на Зидан, докато 16 процента са критични към играта на отбора.

Ако Реал Мадрид не успее да достигне 1/8-финалите, 65 процента от отговорилите на анкетата заявяват, че Зидан трябва да бъде уволнен. На въпроса какво не е наред в Реал Мадрид, 38 процента вярват, че това е общото ниво на отбора. Едва 28 процента посочиха Зидан, докато 26 процента смятат, че липсата на нови попълнения през лятото натоварва отбора. Само шест процента обвиняват нараняванията и два процента обвиняват графика.

Само 13 процента от анкетираните вярват, че Реал Мадрид може да спечели и трите мача срещу Севиля, Гладбах и Атлетико, но има увереност, че ще продължат напред в Шампионска лига, като 60 процента вярват, че ще стигнат до фазите за нокаут. Невероятно обаче, 40 процента смятат, че "Лос Бланкос" няма да спечели нито един от тези три мача.

На въпрос дали Реал Мадрид трябва да отиде за Лига Европа, ако не успее да се класира за последните 16, 54 процента отговориха, че предпочитат да завършат трети, отколкото четвърти. И накрая, въпреки че знаят, че няма да има трансфери през януари, 50 процента вярват, че е от съществено значение да се подпише нападател в следващия трансферен прозорец. 

А как Зинедин Зидан отговори на критиките към негов адрес - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички