Зинедин Зидан: Никога не съм се смятал за недостижим


Зинедин Зидан: Никога не съм се смятал за недостижим
Снимка: Guliver/GettyImages

1155 0

Напоследък Зинедин Зидан бе подложен на критики заради представянията на Реал Мадрид, но той е наясно, че работата му може да бъде в опасност всеки момент. Французинът обясни, че ще се опита да помогне на отбора си да преоткрие формата си, въпреки че е преминал през труден период както в Ла Лига, така и в Шампионска лига.

"Никога не съм мислил, че съм недосегаем, нито като играч, нито като треньор, нито като човек. Тук съм, за да преживея това до последния ден. Това е моята позиция, така е. Когато не спечелите, е така. Нормално е да съществува критика, но това няма да промени това, което мисля. Имаше и други трудни моменти. Това е настоящето и се чувствам силен да намеря решенията. Това, което искаме, е да играем добре", заяви Зидан.

Зидан вярва, че съботният мач срещу Севиля е златна възможност за отбора да се промени и да покаже по-добра игра. "Наясно сме със ситуацията и искаме да я променим. Това е още една възможност да обърна страница и се доверявам на играчите си. Знам, че ситуацията е сложна, много пъти сме преживявали подобна ситуация.

Най-важното е да спечелим точки утре. Имаме голям мач срещу много добър противник и харесваме подобни мачове. Напълно вярвам, че имам подкрепата на клуба. Не мога да се радвам, когато загубим мач, но знаем къде сме. Късметлия е да се бия за този клуб и това ще правя до последния ден. Играчите също". 

"Това, което играчите искат, е да се състезават и винаги са ми показвали любовта си, но не е най-важното. Аз съм бил играч тук, треньор също. Знам историята, която имам с този клуб и понякога е вярно, че нещата не се получават за нас. Понякога забравяме. Съберете се и бъдете по същия път и ние със сигурност ще продължим напред". Френският треньор подчерта, че няма да рискува да изиграе Серхио Рамос срещу Севиля, ако не е в пълна форма, за да избегне нова контузия.

Междувременно, Рамос организира среща с останалите от отбора, за да поговорят за моментното състояние на отбора - ето какво е заявил капитанът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички