Бивш играч на Реал Мадрид: Да загубиш мач там е сякаш да загубиш Световна война


Бивш играч на Реал Мадрид: Да загубиш мач там е сякаш да загубиш Световна война
Снимка: Gulliver/GettyImages

1483 0

Джонатан Уудгейт разказа подробно за времето си в Реал Мадрид, като определи, че поражението се чувства като загуба на Световна война. Англичанинът подписа от Нюкасъл Юнайтед след повече от впечатляващо представяне, но нещата не вървяха по план за защитника, тъй като контузиите го преследваха времето му в испанската столица

"Подписът беше факти затова пътувах до Мюнхен с частен самолет, за да видя специалист, който ми направи операция на бедрото, тъй като по това време беше спукано. След това отлетях за Мадрид и се случи нещо забавно", обясни той на Джейми Карагър подкаст.

"Току-що бях подписал за пет години и докато бяха медицинските прегледи, лекарят дойде при мен и каза: "Джонатан, има проблем с ЯМР - счупен гръб и той се движи. Може да е проблем. Докторът говореше по телефона с Флорентино Перес и приказваха нещо на испански. Той слезе от телефона и ми каза:"Казах му, че гърбът ти е донякъде повреден, а той отговори:"Не се притеснявай, ще го оправим, подпишете го за четири години, вместо за пет".

"В началото беше малко кошмар с езика, контузиите, но бях с необикновени играчи като Роберто Карлош, Роналдо ... Бразилците много ми помогнаха. Когато отидете в толкова голям клуб, не можете дори да загубите на тренировки. Загубата на мач беше като загуба на Световна война".

А как Зинедин Зидан отговори на критиките към негов адрес - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички