Marca: Едно нещо дели Рамос и Реал Мадрид от нов договор


Marca: Едно нещо дели Рамос и Реал Мадрид от нов договор
Снимка: Getty Images/Guliver

1724 0

В Реал Мадрид не е настъпила никаква промяна -връзката между Серхио Рамос и Флорентино Перес все още е толкова добра, както се видя по време на официалната снимка на отбора в четвъртък.

Капитанът и президентът бяха във видимо добро настроение с Марсело до тях. Те знаят, че ги очаква голяма среща, но сега колективните нужди на отбора са по-важни от подновяването на договора.

Бурята около обновяването на Рамос винаги е била повече от външни хора, отколкото отвътре. Флорентино и Рамос поддържат честни и искрени отношения и споделят своите мисли помежду си. Това не е първият проблем, който трябва да разрешат.

Според Marca oтвън е създадено напрежение, което не съществува и единственото нещо, което липсва за нов договор е ключовата среща между двамата. Времето позволи и спекулациите да се увеличат, но липсва само двамата да седнат заедно и да финализират споразумението си. И двамата са ясни, че искат връзката да продължи. 1 януари е дата, до която страните искат да имат някакво споразумение, за да се спрат спекулациите и да се предотврати възможността за преговори с други клубове.

По-рано се появи информация, че според Onda Cero Рамос е решил да напусне "Бернабеу". Според изданието бранителят ще изчака до последно, но сега медията твърди, че той ще получи страхотно предложение от ПСЖ. Междувременно, Рамос организира среща с останалите от отбора, за да поговорят за моментното състояние на отбора - ето какво е заявил капитанът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички