Диего Коща проговори след раздялата: Помагам на Атлетико, това е най-доброто за клуба


Диего Коща проговори след раздялата: Помагам на Атлетико, това е най-доброто за клуба
Снимка: БГНЕС

1749 0

След като Атлетико (Мадрид) и Диего Коща се разделиха по взаимно съгласие, нападателят използва личния си профил в социалната мрежа, за да коментира случилото се. Той призна, че да напусне клуба е най-доброто за "дюшекчиите":

"Здравейте, всички... фенове на Атлетико... днес, с тъга, но и с щастие, казвам довиждане на всички фенове на Атлети, на всички мои хора. Тъжен съм, че повече няма да съм част от това семейство, но съм щастлив, че изобщо съм бил част от него, от този велик клуб.

Минавал съм през тежки периоди тук, но след всеки от тях съм се издигал чрез помощта на медицинския щаб, физиотерапевтите и съотборниците ми. Имали сме щастливи моменти, които все още са в главите ни.

Искам да кажа, че се чувствам щастлив, че направих история и че направих малко име в този велик клуб - нещо, което винаги съм искал, но никога не съм си представял, че ще се случи. Искам да благодаря на феновете на Атлетико, но мисля, че моето време дойде, както и че това е най-доброто и за мен, и за клуба.

Мисля, че е най-правилният момент да се разделим и за двете страни и това е най-добрият начин, по който ще помогна на тима и клуба. Давал съм, или поне съм опитвал да давам, най-доброто за този клуб и за тази фланелка" - написа той.

Освен това, дори се появи информация, че Диего Коща едва не стигнал до бой с един от треньорите в Атлетико (Мадрид).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички