Бербатов посочи кой измежду Зидан и Симеоне би искал да му е треньор


Бербатов посочи кой измежду Зидан и Симеоне би искал да му е треньор
Снимка: Instagram

1280 0

Големият български футболист Димитър Бербатов, чиято кариера не стигна до Испания, призна за кой измежду треньорите на Реал и Атлетико (Мадрид) би играл, ако имаше тази възможност. Бившият нападател се пробва в 3 от големите 5 първенства на Европа (Англия, Германия и Франция), а от Ла Лига бе най-далеч, тъй като в един момент беше близо до трансфер в Серия А. Там той бе желан от Фиорентина и Ювентус, но избра да подпише с Фулъм и да остане в Англия.

"Мога да кажа, че се възхищавам на това, което Симеоне постига и вече е постигнал с Атлетико. Резултатите му са фантастични, но не мисля, че като играч бих се вписал в този Атлети. Това е отбор, който е твърде дефанзивен и изисква много тичане", заяви Бербатов, цитиран от besoccer.com.

"Разбира се, бих искал Зидан да ми е треньор, всеки играч, който попитате, ще каже "да", защото можете да научите много от него. Би било чудесно да играя с Меси. Но, за съжаление, нито едното, нито другото никога няма да се случи", допълни българската звезда. А кой, според него, е идеалният заместник на Зидан в Реал вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички