Диего Коща е поискал да прекрати договора си Атлетико


Диего Коща е поискал да прекрати договора си Атлетико
Снимка: Getty Images/Guliver

888 0

Точно когато вниманието на Атлетико Мадрид беше насочено към наказанието на Кийрън Трипиър, клубът се сблъска с проблем, който не e очаквал. Диего Коща е поискал от клуба да прекрати контакта му по лични причини.

Очаква се двете страни да проведат разговори за възможността да го пуснат в зимния трансферен прозорец. Договорът на Диего Коща приключва през 2021 г., но той е ключов играч за Диего Симеоне. Ако не промени решението си, "дюшекчиите" ще се опитат да улесни напускането му, като намерят споразумение, което отговаря на всички страни.

Нападателят на Испания не се радва на същата форма, откакто се завърна от Челси, и той беше възпрепятстван от редица неуспехи с контузии във втория си престой в Атлетико. Както съобщава Diario AS и потвърждава MARCA, намерението на Коща е да напусне клуба възможно най-скоро, за да реши личните проблеми, които са го довели до този момент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички