Денят, в който Роналдиньо показа на Зидан "кой е шефът" (ВИДЕО)


Денят, в който Роналдиньо показа на Зидан "кой е шефът" (ВИДЕО)

6442 0

Преди ерата на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид да започне и да заформи великото съперничество с Лионел Меси от Барселона, в двата състава имаше период, в който индивидуалните сблъсъци бяха още по-ожесточени и не се концентрираха толкова върху две конкретни имена.

В този материал ще обърнем поглед върху двубой от 19 ноември 2005 година. И как Роналдиньо бе над всички на терена. правейки поредните чудеса. А около него имаше играчи като Пуйол, Деко, Шави, Ето'о, Меси, Иниеста, Маркез.

В противниковата половина пък стояха Касияс, Роберто Карлош, Серхио Рамос, Зидан, Бекъм, Раул, Робиньо, Роналдо Назарио. И всички тези звездни имена, подкрепяни от други футболисти на най-високо ниво, загубиха с 0:3 от каталунците.

Тогава резултатът бе открит след по-малко от четвърт час игра, когато Самуел Ето'о грабна топката след отличен пробив на Меси, завъртя се и реализира, протягайки крак майсторски. През това полувреме нямаше повече попадения, за да дойде време за шоуто на Роналдиньо и двете му попадения.

Можете да си припомните всичко най-интересно от въпросния двубой чрез видеото по-долу в материала. Наскоро пък легендарният Гути призова Мбапе да играе в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички