Реал Мадрид си е взел бележки от Световното - готви оферта за хърватско откритие


Реал Мадрид си е взел бележки от Световното - готви оферта за хърватско откритие
Снимка: Getty Images

1496 0

Реал Мадрид се оглежда в една от сензациите на Световното първенство в Катар. Испанският тим си е набелязал хърватския национал Йошко Гвардиол.

Смята се, че играчът на РБ Лайпциг е един от най-добрите централни защитници в Бундеслигата в момента. Изявите му на Мондиала затвърдиха това мнение.

Реал Мадрид има да решава редица проблеми в защита. Не е ясно дали Начо ще остане при „лос бланкос“, а евентуалното му напускане ще остави центъра на отбраната без достатъчно добър играч. Не е ясно и бъдещето на Менди, като не е изключено той да последва примера на Каземиро и също да си тръгне от Мадрид.

Според Marca в момента спортните директори на клуба преценяват каква точно е ситуацията и какви са целите на клуба в близкото бъдеще.

Проблемът с Йошко Гвардиол е, че в момента германският тим няма финансова нужда да продава своите играчи. Последният изходящ трансфер от РБ Лайпциг беше този на Кристофър Нкунку, който премина в Челси. Очакванията са клубът да устои на всяко предложение за Йошко Гвардиол. 

Реал Мадрид обмисля и друг "горещ" входящ трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички