Гути призова: Килиан Мбапе трябва да играе в Реал Мадрид, най-големия клуб


Гути призова: Килиан Мбапе трябва да играе в Реал Мадрид, най-големия клуб
Снимка: Getty Images

1726 0

Легендарният футболист на Реал Мадрид - Гути, направи доста интересен призив към бившия си клуб, приканвайки го да не се отказва от услугите на Килиан Мбапе и да го привлече. 

Гути е на мнението, че "Реал Мадрид трябва да вземе Килиан Мбапе. Най-добрите играчи трябва да играят в Реал Мадрид", заяви категорично испанецът за "El Chiringuito".

Припомняме, че преди година Реал направи всичко, за да привлече французина на "Сантиаго Бернабеу", но в крайна сметка ПСЖ успя да убеди голямата си звезда да остане във френската столица с умопомрачителен контракт.

Наскоро пък се появиха най-различни информации, които посочват, че вратите на "Бернабеу" винаги остават отворени за Мбапе. 23-годишният нападател направи страхотно световно първенство, извеждайки Франция до финала в Катар и грабвайки голмайсторския приз с 8 попадения.

Към момента Мбапе е обвързан с френския гранд до 2025 година, а уебсайтът Transfermarkt го оценява неговите услуги на 160 милиона евро. Феновете на мадридчани с интерес очакват да разберат дали Флорентино Перес ще се пробва да привлече младока още веднъж.

ВИЖТЕ ОЩЕ: В Аржентина продължават да се гаврят с Килиан Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички