Футболен агент: Трансферът на Мбапе в Реал Мадрид това лято е невъзможен


Футболен агент: Трансферът на Мбапе в Реал Мадрид това лято е невъзможен
Снимка: Guliver/GettyImages

1319 0

Агентът на защитника на Реал Мадрид Ферлан Менди определи като абсолютно невъзможен трансфера на нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе на "Сантяго Бернабеу". Според него сделката ще се стопира от кризата, породена от коронавриуса и ако не е била тя, то това лято със сигурност Мбапе е щяло да подпише с мадридчани. Вече обаче не е оптимист.

"В нормална обстановка го виждам още това лято да отиде в РЕал, особено след като не подписва нов договор. Но пандемията ще обърка доста планове. Ясно е, че Килиан иска да премине в Реал. Неговият контракт с ПСЖ изтича след две години и не изглежда, че е възможно да го продължи. Аз обаче не мисля, че такъв трансфер е възможен. Ако Неймар струва 222 млн. евро, то Мбапе струва 300 млн. Килиан иска да стане най-добрият нападател в света.

Той иска да играе за най-добрия клуб, който разбира се е Реал и да работи под ръководството на своя идол Зинедин Зидан. Не мисля, че тази година ще има големи трансфери. Мадридчани не планират да правят луди неща през лятото. Всичко това може да се случи след Европейското първенство", заяви Иван Ле Ми, цитиран от Marca. По-рано пък бе прогнозирано, че цената на Мбапе ще спадне драстично - ето колко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички