Манчестър Юнайтед води преговори за звезда на Реал Мадрид


Манчестър Юнайтед води преговори за звезда на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2956 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед води преговори с португалския агент Жорже Мендеш за трансфера на звездата на Реал Мадрид Хамес Родригес, съобщава испанското издание AS. Според информациите, агентът се надява да убеди мениджъра на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяр да привлече колумбиеца.

През 2014-а Кралския клуб привлякоха Хамес за сумата от 64 млн. паунда, а сега халфът може да бъде продаден на далеч по-ниска цена - едва 35 млн. паунда. Говорейки за колумбийското радио Caracol, Мендеш сподели: "Хамес е достатъчно голям, за да вземе сам решение за бъдещето си. Ако аз бях на негово място, щях да си тръгна от Мадрид."

"Нямам съмнения, че той е достатъчно добър, за да играе в който и да е тим. Той е чудесен играч и вече го доказа. Хамес притежава нужните качества да играе във всеки клуб в света", добави още Мендеш.

Родригес, който изгря на Световното първенство в Бразилия през 2014-а, изкара и два сезона под наем в Байерн Мюнхен. В същото време се появиха информации, че Манчестър Юнайтед е все по-близо до трансфера и на Хари Кейн от Тотнъм, но трансферната му цена е извънземна (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички