Дейвид Бекъм готви сензационен трансфер в своя отбор


Дейвид Бекъм готви сензационен трансфер в своя отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

35770 0

Дейвид Бекъм се е свързал със звездата на световния футбол Лионел Меси относно трансфер на аржентинеца в МЛС, твърди "The Sun". Новият клуб на англичанина Inter Miami ще започне своето участие в американското първенство през месец март 2020 година. От своя страна пък Лионел Меси може да напусне Барселона след края на всеки сезон заради клауза в своя договор.

Собственикът на Интер Дейвид Бекъм няколко пъти е заявявал, че иска да привлича звезди от световния футбол в отбора си. Англичанинът дори обяви, че желае в клуба си двама от най-добрите играчи в историята- Лионел Меси и Кристиано Роналдо. По-рано през годината Бекъм сподели: "Всеки има своя списък с мечти. Начинът, по който двамата се представят, показва, че те не са приключили с футбола. Играят на много високо ниво и не виждам как може да напуснат отборите си. Все пак никога не се знае какво може да се случи във футбола".

В последните дни "Mundo Deportivo" излезе с информация, че президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу е готов да предложи доживотен договор на Лионел Меси, като по този начин го задържи в отбора. От своя страна аржентинецът на няколко пъти е намеквал, че има желание да се завърне в родината си, но новото предизвикателство, предложено му от Бекъм, може да го заинтригува. А какво е състоянието на Лионел Меси можете да прочетете тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички