Клауза в договора позволява на Меси да си тръгне от Барселона в края на всеки сезон


Клауза в договора позволява на Меси да си тръгне от Барселона в края на всеки сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

13272 0

Звездата на Барселона Лионел Меси има клауза в договора, която му позволява да напусне отбора в края на всеки сезон, твърди испанското издание " El País". Според информацията, аржентинецът може да активира опцията на 30-ти юни всяка година. Тази клауза е предложена от страна на ръководството като признание за лоялността на нападателя към "каталунците".

Изданието припомня още, че Лионел Меси е подписвал или подновявал договора си с Барселона цели осем пъти от 2005 година насам. Опцията за напускане е добавена в последната оферта на клуба към аржентинеца пред 2017 година. Според "Cadena SER" обаче клаузата е валидна само при желание на Меси да осъществи трансфер извън Европа. Радиото твърди, че това е направено с цел нападателят да може да се завърне в родината си по всяко време.

Припомняме, че във времето аржентинецът е бил спряган за преминаване в много от грандовете в Европа, но винаги е оставал верен на "каталунците", като се е превърнал в легенда на отбора от дебюта си през 2004 година насам. А какво сподели бившият селекционер на Испания Висенте дел Боске прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички