Меси обмисля трансфер в МЛС


Меси обмисля трансфер в МЛС
Снимка: Getty Images/Guliver

7907 0

В последните дни излезе новината, че в договора между Лионел Меси и Барселона, който бе подновен за последно през 2017 година има любопитна клауза. Става въпрос за това, че аржентинецът може да напусне във всяко едно лято до края на контракта си.

Тя бе потвърдена и от Хосеп Мария Бартомеу, който заяви, че това е заради голямата лоялност, която Меси е доказал през годините. Според Mundo Deportivo аржентинецът може да напусне заради Мейджър Лийг Сокър. Меси би обмислил подобна стъпка, когато прецени, че времето му в Барселона вече е изтекло.

Това не е първият път, в който Меси е свързван с американската дивизия. Още миналата година се появиха информации, че отборът на Дейвид Бекъм - Интер Маями, иска да подпише със звездата на Барселона. През ноември пък се очакват да започнат преговорите за нов договор с каталунците, като имаше и информации, че от клуба са готови да му предложат доживотен договор.

В края на летния трансферен прозорец пък ръководството на Барселона е опитало да направи доста любопитен трансфер. Повече по темата може да намерите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички