Големите липсващи, заради които Ла Лига не е очакваното зрелище


Големите липсващи, заради които Ла Лига не е очакваното зрелище
Снимка: Getty Images/Guliver

3117 0

След края на паузата за мачовете на националните отбори се подновяват двубоите в Ла Лига. Месец след началото на първенството и 3 изиграни кръга по-късно, някои от звездите на шампионата все още не са направили своя дебют. Голяма част от тях лекуват контузии, а други бяха привлечени от клубове от Испания в последните дни на летния трансферен прозорец.

Испанското издание "Marca" отличи най-големите липсващи в Ла Лига досега:

Лионел Меси- Определено испанският футбол не е същият без аржентинеца. Нападателят не може да направи своя дебют за този сезон до момента поради контузия. Очаква се да вземе участие в следващия двубой на Барселона, но лекарският щаб на "каталунците" все още не е потвърдил състоянието му.

Еден Азар- Звездната покупка на Реал Мадрид също лекува травма, която му пречи да дебютира за "Лос бланкос". Феновете на "белите" очакват с нетърпение първото участие на белгиеца, като се очаква той да стартира в събота срещу Леванте.

Хавиер Ернандес- Чичарито се завърна в Испания и този път ще защитава цветовете на Севиля. Мексиканецът подписа в последния ден на трансферния прозорец и най-вероятно ще направи повторен дебют в испанския футбол този уикенд.

Начо Монреал- Още един футболист, който се завръща в Ла Лига. Испанецът подписа с отбора на Реал Сосиедад и е готов да се бори за мястото си в състава.

Едер Милитао - Бразилецът все още не е получил своя шанс от мениджъра Зинедин Зидан. Серхио Рамос и Рафаел Варан остават титулярните защитници на Реал Мадрид, но се очаква в скоро време Милитао да дебютира.

Ектор Ерера- Бившият капитан на Порто е със статут на резерва в отбора на Атлетико Мадрид. Голяма част от феновете са учудени защо играчът не взима участие в мачовете на отбора, въпреки че е в добра форма и не е контузен.

Алфонс Ареола- Французинът бе привлечен като заместник на напусналия Кейлор Навас и се очаква да бъде втори избор под рамката на Реал Мадрид след Тибо Куртоа.

Тиери Корея- Това бе последното попълнение на отбора на Валенсия през лятото. Десният защитник бе привлечен от Спортинг Лисабон, за да заздрави отбраната на отбора.

Алекс Морено- От ръководството на Реал Бетис показаха, че ще разчитат на 26- годишният халф и се очаква той да направи своя дебют този уикенд. А кои са факторите за успех на Барселона в Шампионска лига според изданието можете да прочетете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички