Давид Силва пред завръщане в бившия си клуб


Давид Силва пред завръщане в бившия си клуб

2647 0

Полузащитникът на Манчестър Сити Давид Силва е в преговори за завръщане в бившия си клуб Валенсия. Според ‘ESPN’ обаче разговорите са в застой заради пандемията от коронавирус. Договорът на испанския плеймейкър с „гражданите“ изтича на 30-ти юни, като той вече обяви, че ще напусне отбора след края на сезона.

Валенсия има желание да си върне Давид Силва, след като той премина в Манчестър Сити именно от „Местая“ преди 10 години. Преговорите по неговото завръщане обаче се бавят заради ситуацията с коронавируса. ФИФА предложи играчите, чиито договори изтичат на 30-ти юни, да имат възможност да удължат конктрактите си до края на сезона. Според ‘ESPN’ ситуацията със Силва ще е сходна, като той ще подпише краткосрочно удължаване на договора си на „Етихад Стейдиъм“.

34-годишният футболист е желан още от отбора на Дейвид Бекъм Интер Маями и от италианския шампион Ювентус. Давид Силва има над 400 мача за Манчестър Сити, като е спечелил 4 пъти Висшата лига, 5 пъти Купата на лигата и 2 пъти ФА Къп за 10 години на „Етихад стейдиъм“. А ето кой отбор се е опитал да вземе Давид Силва преди години.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички