Бившият отбор на Агуеро пази номер 10 за него


Бившият отбор на Агуеро пази номер 10 за него
Снимка: Getty Images/Guliver

4343 0

Бившият клуб на Серхио Агуеро Индепендиенте пази фланелката с номер 10 за него казва треньорът на отбора Лукас Пусинери. Рекордьорът по голове в историята на Манчестър Сити напусна родния си клуб още на 14-годишна възраст, за да се присъедини към Атлетико Мадрид, но на няколко пъти е споменавал, че има желание да се върне в Аржентина.

32-годишният Агуеро има договор с Манчестър Сити до 2021-ва година, като назначението на бившия му съотборник Пусинери за треньор на Индепендиенте допълнително засили спекулациияте за евентуално завръщане на аржентинския нападател. „Може би сега е мой ред да бъда треньор на Кун Агуеро. Бях негов съотборник и се надявам, че в бъдеще ще бъда негов треньор. Надявам се, че в моя престой в Индепендиенте ще се събера отново със Серхио. Пазим фланелката с номер 10 за него“, сподели Лукас Пусинери пред “Супер Митер Депортиво“.

Серхио Агуеро е вкарал 254 гола в 368 мача за Манчестър Сити. От тях 180 са във Висшата лига, с което той е на 4-то място при реализаторите в историята на Премиър лийг, като е на първо място по отбелязани хеттрици – 12. А ето защо Агуеро е щял да бъде пратен в дубъла на Атлетико Мадрид според бившия му треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички