Лампард: Искаме да успеем по наш уникален начин, а не като копираме Манчестър Сити и Ливърпул


Лампард: Искаме да успеем по наш уникален начин, а не като копираме Манчестър Сити и Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2104 0

Треньорът на четвъртия във временното класиране на английската Висша лига Челси - Франк Лампард, споделя, че желае неговият тим да стигне до успехи по свой собствен и уникален начин, а не като копира двата най-добри отбора в момента на Острова - Манчестър Сити и Ливърпул.

"Не искам да избързваме, защото това, което Ливърпул и Манчестър Сити направиха е ясно. Бих бил глупак, да кажа, че ще запълним изоставането от тях бързо, защото имаше много свършена работа от клубовете в отношение на привличане на страхотни играчи и страхотни треньори" - започна Лампард.

"Трябва да го направим по наш начин, не може да опитаме да копираме. Имаме опитни играчи в състава, които да помагат на по-младите. Някои вече имаме на терена, а за други вероятно ще трябва да привличаме. Това, което се случва в света в момента, прави планирането на това невъзможно" - сподели още англичанинът.

Той допълни още, че винаги е първият човек, който се критикува и разглежда как нещата е трябвало да се свършат по-добре. Освен това, Лампард призна, че е доволен от моментното 4-о място на тима, както и че е позитивно настроен за бъдещето развитие и изкачване на отбора. Междувременно, предложиха играчите от Висшата лига да играят, тренират и спят на едно определено място.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички