Ясна е основната пречка пред трансфера на Жезус в Ювентус


Ясна е основната пречка пред трансфера на Жезус в Ювентус
Снимка: Guliver/GettyImages

2577 0

Наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола няма намерение да се разделя с нападателя на тима Габриел Жезус. През последния месец силно се заговори, че бразилецът може да напусне „Етихад Стейдиъм“ в посока Торино заради липсата на гарантирано стартово място в отбора на „гражданите“.

Пеп Гуардиола обаче въобще не мисли да продава младия нападател. Испанският тактик смята, че Габриел Жезус все още не е разкрил пълния си потенциал. Мениджърът на Манчестър Сити оценява качествата на нападателя и е на мнение, че той може да се превърне в един от топ нападателите в света през следващите години. Това не са никак добри новини за Ювентус, тъй като именно Жезус е една от основните цели на „бианконерите“ през лятото. Спроед журналиста Фабрицио Романо точно Гуардиола ще се окаже основната пречка за трансфер на бразилеца на „Алианц Стейдиъм“.

Каталунският наставник следи внимателно развитието на футболиста, като обаждане по телефона лично от Гуардиола е накарало Жезус да премине в Манчестър Сити преди няколко години. Мениджърът на „гражданите“ вече е обявил на ръководството да не слага цена на нападателя, тъй като не желае да изпусне един от най-перспективните си играчи. А ето кой футболист може да се окаже заместник на Жезус, ако бразилецът все пак напусне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички