Чичото на мадридиста Рафа Надал ще убеждава Меси да остане в Барселона


Чичото на мадридиста Рафа Надал ще убеждава Меси да остане в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1414 0

Тони Надал, чичо на испанския тенисист Рафаел Надал, възнамерява да направи опит да уговори нападателя на Барселона Лионел Меси да остане в тима. Вече се знае, че Тони Надал подкрепя кандидата за президент на Барса Виктор Фонт. В случай на негова победа бившият треньор на Рафа Надал може да влезе в ръководството на клуба.

"Ясно разбирам, че за нас са много лоши новини, че най-добрият играч в историята не иска да бъде с нас. Съжалявам особено, че обмисля да напусне клуба. Ще се опитаме да го разубедим. Ако Виктор победи, ще се опитаме да направим всичко, което е по силите ни. Иска ми се да получа възможност да опитам да направя това. Бих искал Меси да спечели с нас още една Шампионска лига, да получи "Златната топка" и да ни помогне да направим вълнуващ проект", заяви Надал пред Sport.es.

През лятото капитанът на Барселона обяви, че иска да напусне. В крайна сметка той реши да остане на "Камп Ноу" до края на контракта си през лятото на 2021 г., но след като ръководството обяви, че го пуска само срещу 700 милиона евро. А според Христо Стоичков Меси ще се пенсионира на "Камп ноу". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички