Фиго: Ако Меси е решил да напусне, няма кой да го спре


Фиго: Ако Меси е решил да напусне, няма кой да го спре
Снимка: Getty Images/Guliver

1285 0

Луиш Фиго е на мнение, че сърцето на Лионел Меси вече не е в Барселона. Аржентинецът подаде молба за трансфер през лятото, но беше принуден да остане в клуба, за да не се стигне до съд с клуба. 

Понякога този сезон Меси не изглежда съвсем с фланелка на Барселона, като вкара първия си гол от открита игра в Ла Лига срещу Реал Бетис миналия уикенд. "Наблюдавах нещата с Меси и опита му да напусне Барселона това лято като всички футболни фенове: с очакване и изненада", каза Фиго като гост на MARCA Sport Weekend.

"Той ще има своите мотиви и причини да вземе това решение. Не знам какво се е случило преди това. Всеки клуб иска да има играч като Меси, но тогава това зависи от фактори като текущата финансова ситуация в клуба, парите, които той ще струва на клуба в заплати, волята на играча ... Но като цяло в живота, ако не искаш да бъдеш някъде, в крайна сметка няма нищо, което да промени мнението ти". А какъв знак мислят феновете, че е дал Меси за това, че отива в Манчестър Сити вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички