Стоичков: Абсурдно е Лео да назначава треньори и играчи в Барса!


Стоичков: Абсурдно е Лео да назначава треньори и играчи в Барса!
Снимка: Витоша ауто

1893 0

Българската легенда на Барселона Христо Стоичков разкри, че е много щастлив от факта, че Лионел Меси остана в клуба. Бившата звезда смята, че капитанът на каталунците ще се пенсионира на "Камп ноу". Камата коментира и сепкулациите, че аржентинецът "коли и беси" в Барселона.

Запитан дали празнува, че Меси не си тръгна това лято, Стоичков заяви: "Разбира се. Мисля, че той ще се пенсионира тук, но винаги има едно "но". Като бивш играч на клуба и негов фен бих искал да бъде така, но не знам бъдещето му. Радвам се, че той остана. Трябва да се погрижат за него и да го поглезят. Жалко, че сега няма публика, която да покаже привързаността си към него. В Instagram понякога публикувам снимка с него и виждам положителни коментари за него. Много го обичам. Левичарите никога не се провалят. Когато съм му се обаждал, винаги е вдигал телефона. Щастлив съм, че след толкова години бяхме заедно на галата на "Златната топка". Имах възможност да му подаря "Златна обувка" като тази, която спечелих".

"Понякога ми се обаждат от Аржентина, знаете ли. И винаги ме питат за Меси и Марадона. Аз им казвам да ме питат за Марио Кемпес, който също е световен шампион като Марадона. Понякога си мислите какво бихте могли да промените в света, защото аз бих заменил моята "Златна обувка" за Световна купа за Меси", допълни българинът пред "Mundo Deportivo".

"Когато чета коментари, че Лео е шефът в Барселона, смятам, че това е абсурдно. Някой от нас бил ли е в съблекалнята, за да разбере какъв е Лео там? За мен той е много смирен и не знам как хората си измислят тези неща. Не вярвам, че назначава треньори и казва кои играчи да бъдат привлечени. Дано тези малки момчета пораснат около него, както той порасна с Роналдиньо. Педри, Ансу, Дембеле и Гризман, който е още млад, могат да израснат заедно с Меси. Двамата французи са световни шампиони и трябва да им се вдъхне увереност", допълва Камата. А как коментира той оставката на президента Бартомеу вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички