Тони Надал се готви да влезе в ръководството на Барселона


Тони Надал се готви да влезе в ръководството на Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

1321 0

Тони Надал ще се присъедини към ръководството на Барселона, ако Виктор Фонт стане следващият президент на "Камп Ноу", съобщи кампанията Si al Futu.  Надал беше треньор на великия тенис Рафаел Надал, който е негов племенник, в продължение на няколко години и ще донесе спортен опит и "ноу-хау" на елитно ниво в клуба.

Той също е фен на Барселона - и социолог - и брат му играе за каталунския клуб през 90-те години. Изявление на Si al Futur, кампанията зад Фонт, потвърждава: „Тони Надал, с членски номер на Barça 63964, ще бъде част от кандидатурата за следващите избори за президент на Барселона.

"Тони Надал, който ще се присъедини към спортната зона на проекта, воден от Виктор Фонт, е чичо и бивш треньор на испанския тенисист Рафа Надал и брат на пенсионирания футболист на Барса Микел Анхел Надал. Припомняме, че Рафа Надал пък е върл фен на Реал Мадрид и не го крие. Наскоро чичото на Тони Надал, направи любопитен коментар, в който посочи Роджър Федерер като най-добрия тенисист на всички времена (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички