Бившият футболист на Барселона Жуниор Фирпо направи на пух и прах Роналд Куман


Бившият футболист на Барселона Жуниор Фирпо направи на пух и прах Роналд Куман
Снимка: Getty Images

2841 0

Настоящият защитник на Лийдс Жуниор Фирпо направи много любопитен коментар за работата на Роналд Куман в бившия си отбор Барселона. 25-годишният футболист напусна "Камп Ноу" през лятото, за да заиграе под ръководството на Марсело Биелса във Висшата лига и призна, че изобщо не се е разбирал с нидерландеца:

"Имаше неща с Куман, които не разбирах и в определени моменти имаше неуважение към мен и съотборниците ми. Не разбирах това, че в ден след мач, когато резервите тренираха, той оставаше в кабинета си. Ако съм резерва и трябва да ви покажа нещо...", запита реторично Фирпо в интервю за "Cadena SER".

*В този материал можете да разберете какво е казал Шави на играчите си след загубата от Байерн Мюнхен с 0:3 късно снощи!

Испанецът добави, че се е опитвал да разбере от Куман каква е ролята му в отбора: "Питам го и той започва да ме лъже. В този момент защо да продължавам да го питам? Той ми казва неща, които нямат смисъл - че тренирам лошо, че тровя атмосферата в отбора... Питайте когото искате да видим дали някой друг ще ви каже същото за мен!?", удиви се Жуниор Фирпо.

"Не знам какво означава, че мърся отбора. Не знам по какъв начин едно младо момче, което току-що е пристигнало, ще замърси група, която е спечелила всичко и е била там цял живот".

Относно методите на работа на Роналд Куман защитникът каза следното: "Не гледахме видеоклипове на съперника, нито с Валверде, нито с Кике, нито с Куман. Понякога сме гледали нещо конкретно за някой съперник. С Биелса гледаме много!", разкри футболистът на Лийдс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички