Фенове на Барселона не вярват: Титуляр се забавлява с Левандовски след краха (СНИМКА)


Фенове на Барселона не вярват: Титуляр се забавлява с Левандовски след краха (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

5586 0

Барселона изживя най-голямото си разочарование в последните 20 години, след като испанският гранд отпадна още в груповата фаза на Шампионска лига, тъй като Байерн Мюнхен и Бенфика завършиха пред каталунците в групата и ги пратиха към Лига Европа.

Това е първи случай за Барселона от 2000 година, в който не успяват да излязат от групите в най-престижния европейски клубен турнир. Обяснимо разочарованието за привържениците бе огромно след поражението с 0:3 от баварския гранд в мач, който бе задължителен за спечелване за испанците.

Феновете обаче бяха още по-недоволни и от друг факт, тъй като след двубоя един от титулярите в мача бе забелязан в доста добро настроение, прегръщайки звездата на домакините Роберт Левандовски, като двамата се смееха и се държаха приятелски. Става въпрос за централния защитник Клеман Ленгле.

Някои от запалянковците дори призоваха договорът му да бъде прекратен, тъй като виждат тази постъпка като недопустима, предвид историческия срам и огромното разочарование. Можете да видите кадър от случилото се по-долу в материала.

Далеч на друг полюс бе старши треньорът на каталунците. Шави бе бесен след двубоя, но призна тъжната равносметка за Барселона по пътя към Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички