Любопитно: В Лига Европа става горещо, Барселона ще бъде сред непоставените отбори


Любопитно: В Лига Европа става горещо, Барселона ще бъде сред непоставените отбори
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2579 0

За първи път от 17 години насам Барселона ще играе в турнира Лига Европа. Късно снощи каталунците се простиха с мечтата си за участие на 1/8-финалите в Шампионска лига, след като загубиха с 0:3 визитата си на Байерн Мюнхен и завършиха на трето място в групата.

Интересното в случая е, че "блаугранас" ще започнат участието си във втория по сила клубен турнир в Европа не от осминафиналната, а от 1/16-финалната му фаза, тъй като от този сезон там важат нови правила!

Не само това, а Барса ще бъде и сред непоставените отбори при жребия, който ще бъде изтеглен в идния понеделник - 13 декември, тъй като завърши на трето място в груповата фаза на Шампионската лига.

В списъка на непоставените до този момент влизат доста интересни имена:

Барселона

Борусия Дортмунд

РБ Лайпциг

Порто

Шериф

Зенит

*По-късно днес (вижте кога) един измежду Аталанта и Севиля също ще се присъедини към тези клубове.

*В списъка с поставените отбори (тези, които са се класирали на второ място в групите си в Лига Европа) за момента са само Реал Бетис и Глазгоу Рейнджърс.

В днешния 9-ти декември всички спортни медии по света обръщат внимание на падението на Барселона, но SportLive откри, че има и един друг провал в Шампионска лига, за който никой не говори...

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички